Επιστροφές


Οροι Υπαναχώρησης , Επιστροφής ή Αντικατάστασης Προιόντων .

Στις παρακάτω περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να ζητήσετε αντικατάσταση του προϊόντος : σε όλες τις περιπτώσεις που σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα από τα συμφωνηθέντα με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας. σε περίπτωση που υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν και δε προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού ή εισαγωγέα . Έχετε δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος ή να ζητήσετε την αλλαγή του με άλλο προϊόν αντίστοιχης αξίας ή με πρόσθετο τίμημα εντός είκοσι (20) ημερών από την παραλαβή του και εφόσον η συσκευασία του δεν έχει ανοιχθεί.

Αλλαγή προϊόντων λόγω μεγέθους (Είδη ρουχισμού και υποδήματα)

Σε περίπτωση ανάγκης αλλαγής λόγω διαφορετικού μεγέθους η πρώτη αντικατάσταση γίνεται εντελώς δωρεάν χωρίς καμία χρέωση μεταφορικών για την επιστροφή και τη νέα αποστολή αφού προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα μας

Συσκευασία προϊόντων προς επιστροφή

Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι επιμελώς συσκευασμένα σε σακούλες και να μην έχουν κολλημένες ταινίες πάνω στις χάρτινες συσκευασίες τους .

Εγγυήσεις

Οι εγγυήσεις όλων των προιόντων παρέχονται από τους εκάστοτε παραγωγούς ή εισαγωγείς .

Ακύρωση Παραγγελίας

 Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail σε όλες τις περιπτώσεις μέχρι και πριν την αποστολή της.

Υπαναχώρηση (Σύμφωνα με το Ν.2251)

Ολοι οι καταναλωτές που δεν αγοράζουν προϊόντα για επαγγελματική χρήση, έχουν δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών. Το δικαίωμα αυτό δεν ισχύει για προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση. 

Στις περιπτώσεις που δεν έχει αποσφραγιστεί το προϊόν , ως χώρος επιστροφής νοείται η έδρα της εταιρείας μας. Το κόστος αποστολής, το κόστος επιστροφής καθώς και το πραγματικό κόστος μέσων πληρωμής επιβαρύνει τον πελάτη.

0