Τρόποι Πληρωμής

Απευθείας παραλαβή και Πληρωμή

απο τα γραφεία της εταιρείας μας

Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του web site και έπειτα απο συννενόηση (για τη δική σας εξυπηρέτηση και τη μεταφορά των προιοντων σας απο τις αποθήκες μας) μπορείτε να παραλάβετε απευθείας απο την έδρα μας (Πολυκράτους 11, Περιστέρι Αττικής).

Για αγορά Προϊόντων που έρχονται κατόπιν παραγγελίας ενδέχεται να ζητηθεί η αλλαγή τρόπου πληρωμής σε Τραπεζική Κατάθεση για μέρος ή το σύνολο της αξίας.

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στην διεύθυνση που θα επιλέξετε και η πληρωμή θα γίνει στον εξουσιοδοτημένο μεταφορέα.

Για αγορά Προϊόντων άνω των 120€ ή για προϊόντα που έρχονται κατόπιν παραγγελίας ενδέχεται να ζητηθεί η αλλαγή τρόπου πληρωμής σε Τραπεζική Κατάθεση για μέρος ή το σύνολο της αξίας.

Το σύστημα πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για προορισμούς εντός Ελλάδος. Δεν υποστηρίζεται ως τρόπος πληρωμής για την Κύπρο

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα εμφανιστούν οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί, τους οποίους θα λάβετε και με email. H οριστικοποίηση της παραγγελίας θα γίνει αφου επιβεβαιωθεί η κατάθεση. Παρακαλούμε όπως στο καταθετήριο αναγράψατε ονοματεπώνυμο και αριθμό παραγγελίας. Για την ταχύτερη εξυπηρετησή σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε το καταθετήριο στο email [email protected]

Πιστωτική Κάρτα – Viva Payments

Πληρώστε με την πιστωτική κάρτα μέσω την ασφαλούς πλατφόρμας πληρωμών Viva Payments