Όροι & Προϋποθέσεις

Γενική Εισαγωγή 

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.xtremesurvival.gr ειδικεύεται στην πώληση εξοπλισμού σωμάτων ασφαλείας και προϊόντων outdoor μέσω διαδικτύου. Εδρεύει στο Περιστέρι (Πολυκράτους 11) και εκπροσωπείται νόμιμα με την επωνυμία “XTREMESURVIVAL-ADONIS CRISTINEL DUMITRU ” με ΑΦΜ 167170810 , τηλέφωνο 210-3000610. Οι όροι χρήσης θα γίνονται αποδεκτοί με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.xtremesurvival.gr . Ο κάθε χρήστης που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος αυτομάτως θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης , σε διαφορετική περίπτωση οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να αναθεωρεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις συναλλαγών όποτε αυτή κρίνει απαραίτητο.

Αναλαμβάνει την υποχρέωση ενημέρωσης των χρηστών της ιστοσελίδας για τις μεταβολές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πληροφορίες Προιόντων

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την εγκυρότητα των παρεχόμενων πληροφοριών για κάθε προιόν πού είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.xtremesurvival.gr . Δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Περιορισμός Ευθύνης

Η διαθεσιμότητα των προιόντων είναι ενδεικτική . Η xtremesurvival υποχρεούται αλλά και εγγυάται για την εγκαιρη ενημέρωση των χρηστών για τη μη διαθεσιμότητα . Η xtremesurvival δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που προκύψουν στον πελάτη/χρήστη του ηλεκτρονικού καταστήματος από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης για οποιονδήποτε λόγο. Η xtremesurvival δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που παρουσιαστούν στο χρήστη κατά τη διάρκεια περιήγησής του στον ιστότοπο της και έχουν σχέση με τη συμβατότητα ή λειτουργία της δικής του υποδομής.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο των σελίδων συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών , λογοτύπων , κειμένων , περιγραφών , γραφικών κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της xtremesurvival και απαγορεύεται η χρήση τους κατ`οιονδήποτε τρόπο παρά μόνον με έγγραφη άδεια της εταιρείας.

Υποχρεώσεις Χρήστη/Πελάτη

Ο χρήστης / Πελάτης είναι υπεύθυνος για την επιλογή του προϊόντος και την καταλληλόλητα του .Ο χρήστης / Πελάτης είναι υπεύθυνος για την σωστή καταχώρηση των στοιχείων του στη φόρμα παραγγελίας της ιστοσελίδας. Οι χρήστες του ιστοτόπου fastpath.xtremesurvival.gr αποδέχονται ότι δε θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή ,δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου που είναι παράνομο και προσβλητικό. Η xtremesurvival εγγυάται ότι τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας της παραμένουν απόρρητα και δεν διατίθενται για άλλους σκοπούς πλην της ενημέρωσης τους και μόνον από την ίδια την εταιρεία .

Αγορά Προϊόντων / Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Η αγορά προϊόντων και η ολοκλήρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μέσα από την ιστοσελίδα της www.xtremesurvival.gr συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα παραγγελίας είτε τηλεφωνικώς στο τηλεφωνικό κέντρο 210-3000610. Η παραγγελία θεωρείται έγκυρη εφόσον ο πελάτης έχει λάβει e-mail επιβεβαίωσης στο e-mail που έχει δηλώσει στη φόρμα παραγγελίας. Τυχόν λάθη στη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας θα πρέπει να διορθώνονται τηλεφωνικώς εντός 24 ωρών. Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με την παραλαβή του προιόντος από τον πελάτη εάν έχει επιλέξει σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή . Σε περίπτωση επιλογής του τρόπου εξόφλησης ”Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό” η εξόφληση γίνεται πριν την αποστολή του προιόντος όπως επίσης και εάν η παράδοση του προιόντος γίνεται με μεταφορική εταιρεία εκτός Αθηνών. Η ”Δωρεάν Παράδοση” αφορά προϊόντα αξίας άνω των 99,00 ευρώ. Για οτιδήποτε άλλο απαιτείται τηλεφωνική συνεννόηση με την εταιρεία. Οι τιμές στην ιστοσελίδα της εταιρείας είναι τελικές και περιλαμβάνουv το νόμιμο ΦΠΑ.
Οροι Υπαναχώρησης , Επιστροφής ή Αντικατάστασης Προϊόντων . Στις παρακάτω περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να ζητήσετε αντικατάσταση του προιόντος : σε όλες τις περιπτώσεις που σας παραδόθηκαν προιόντα άλλα από τα συμφωνηθέντα με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας. σε περίπτωση που υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν και δε προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού ή εισαγωγέα . έχετε δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος ή να ζητήσετε την αλλαγή του με άλλο προϊόν αντίστοιχης αξίας ή με πρόσθετο τίμημα εντός είκοσι (20) ημερών από την παραλαβή του και εφόσον η συσκευασία του δεν έχει ανοιχθεί.
Εγγυήσεις

Οι εγγυήσεις όλων των προϊόντων παρέχονται από τους εκάστοτε παραγωγούς ή εισαγωγείς .

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το xtremesurvival.gr θα επικοινωνήσει μαζί του μέσω email, γραπτού μηνύματος ή και τηλεφωνικά, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία τοποθέτησης της παραγγελίας ώστε να γίνει ενημέρωση για το πότε πιθανολογείται η παράδοση ή και να γίνει ακύρωση αυτής. Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παράδοσης του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του συγκεκριμένου προϊόντος, ενώ αν επιθυμεί η υπόλοιπη παραγγελία του να εκτελεστεί κανονικά.

Χρόνος Παράδοσης

Η παράδοση γίνεται το αργότερο εντός 30 μερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις και αφού έχει προηγηθεί ενημέρωση του πελάτη ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail σε όλες τις περιπτώσεις μέχρι και πριν την αποστολή της.

Ειδικά Προϊόντα

Τα προϊόντα με ανάλογη σήμανση απευθύνονται σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών και η αποστολή τους είναι εφικτή εφόσον το δηλώσετε στο ανάλογο πεδίο . Μπορεί επίσης να ζητηθεί αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου με τα στοιχεία της παραγγελίας για σχετική επιβεβαίωση. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που ο αγοραστής δηλώσει ψευδή ηλικιακά στοιχεία .

Υπαναχώρηση (Σύμφωνα με το Ν.2251)

Όλοι οι καταναλωτές που δεν αγοράζουν προϊόντα για επαγγελματική χρήση, έχουν δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών. Το δικαίωμα αυτό δεν ισχύει για προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας και ασφάλειας τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση. 

Στις περιπτώσεις που δεν έχει αποσφραγιστεί το προϊόν , ως χώρος επιστροφής νοείται η έδρα της εταιρείας μας. Το κόστος αποστολής, το κόστος επιστροφής καθώς και το πραγματικό κόστος μέσων πληρωμής επιβαρύνει τον πελάτη.

0